Husbil Stockholm 2020

Under helgen har vi deltagit på mässan Husbil Stockholm 2020, en mässa som kom till då mässan Caravan Stockholm ställdes in. Det är ett antal husbilshandlare som tillsammans på kort tid skapat en intressant mässa med husbilar och tillbehör av olika slag.

Vi berättade om Aktivt liv med husbil

Och vi visade bilder och berättade om några av våra Husbilsresor med barn och barnbarn

Det fanns också många specialerbjudanden under mässan för de som ville uppdatera eller komplettera med utrustning till sina husbilar.

Några av utställarna av tillbehör var HP Adlung från ProDob Däck och bilservice som pratade däck och fälgar

Hos Elisabeth och Lennart från OxyG kunde man lära sig om miljövänligt medel för toalett och gråvatten samt färskvattentanken.

Robert från RV Masternsmasters visade solskydd och vintertäcken som man enkelt monterar på sin husbil genom att de är försedda med magneter.

Hos campingvaruhuset kunde man hitta tält till våra fyrbenta vänner.

En tydlig trend är allt fler kompakta husbilar s k plåtisar

Är det här kommande trender bland husbilsresenärer? Husbil med rundsittgrupp syns bland allt fler märken, lufttält som ger mer utrymme och fyrhjulsdrift på husbil för mer äventyrliga resor.

Skalis får en hjälpande hand

Här kommer Snäckan och Skalis från CaravanClub

Stort tack Jens Carlsson för en mycket trevlig mässa som vi hoppas bli ett årligen återkommande arrangemang!

Film från Husbil Stockholm 2020

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: