Marathonträning på Torsö

3 november kommer allt närmare och därmed starten för New York City Marathon! Idag blev det en träningsrunda på 15km där underlaget skiftade mellan grusväg, slingrande stig och klipphällar från Laxhall via Hattareviken och tillbaka till Laxhall längs Vänerns strand. Torsö är Vänerns största ö och 17.e största ön i Sverige.

Här går det undan i skogen

Heja Carina!

Och heja Håkan!

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

5 Comments

  • husbilsresorochaventyr

   Ja det stämmer Nils-Åke det blir några kilometer till. Tack för din positiva kommentar, för det är många gånger så att man orkar mer än man tror. Det gäller många gånger bara att ha ett riktigt hårt pannben så man inte ger upp när det gör lite ont. Denna inställning har hjälp oss att hittills klara av 3 Svenska klassiker.

 • Eunice Murugi

  Vad roligt att ni ska springa New York marathon ☺️. Heja heja och kör hårt…hoppas vi ses vid Göteborgsvarvet också. Jag ska springa men 21kms☺️.

  • husbilsresorochaventyr

   Hej Eunice vad duktig du är! Vi kommer inte att springa Göteborgsvarvet men vi önskar dig lycka till!
   Hälsningar Carina och Håkan ☺️

 • Eunice Linder

  Vad roligt att ni ska springa New York marathon ☺️. Heja heja och kör hårt…hoppas vi ses vid Göteborgsvarvet också. Jag ska springa men 21kms☺️.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: