Som nyföretagare finns massor med stöd och information att få via olika kanaler och ikväll var det dags att få ta del av vad Skatteverket kan erbjuda oss.

Vi har valt att driva vår blogg som ett aktiebolag som är den bolagsform som passar oss bäst. Det känns tryggt och seriöst med aktiebolag både för oss själva och för den/de som vill samarbeta med oss.

Det här var en introduktion och även ett underlag för fortsatta diskussioner med Skatteupplysningen. För den som vill fördjupa sig finns fler träffar som handlar om moms, deklaration m m. Ett stort plus också för att man kan nå allt som e-tjänster.

En intressant kväll med en bra blandning av information muntligt, skriftligt och med några praktiska exempel. Det mesta finns även som webbseminarier.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: