Rustade för smuts

I betalt samarbete med Kärcher.

Tillsammans med Kärcher kommer vi testa deras portabla lågtryckstvätt OC3 som finns att få med tre olika tillbehörslådor – äventyr, cykel och husdjur.

För våra aktiviteter passar tillbehörslådorna äventyr och cykel perfekt! De som någon gång kört mountainbike vet hur lerigt det kan bli.

OC3 är utrustad med ett uppladdningsbart batteri samt en vattentank på fyra liter. Man behöver inte tänka på varken vatten- eller elanslutning, praktiskt speciellt om man fricampar. Som tillbehör finns även en biladapter som enkelt kan anslutas till 12 V uttaget och till laddningsuttaget på OC 3. OC 3 kan nu drivas (inte laddas) via bilbatteriet 

Alla tre lådorna är utrustade utifrån dess särskilda användningsområde. I äventyrslådan ingår även en separat sugslang för att kunna ta vatten från annan vattenkälla. På så sätt kan man tvätta var man än är så länge man följer miljöbalken.

Vi hoppas det här ska vara ett bra hjälpmedel för att slippa smuts inne i husbilen.

Nu väntar vi bara på att få testa lådorna efter en riktigt lerig tur med cykel eller en vandring m m för att se om de håller måttet.

Läs mer på Kärchers hemsida om långtryckstvätten OC3, Äventyrslåda , Cykellåda , Husdjurslåda och Biladapter

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: