Dynpussel

I lördags ägnade vi hela förmiddagen åt att organisera och fixa i vårt hus. Det här är sånt man gärna skjuter framför sig men när vi äntligen var klara med vardagsrummet och gillestugan kändes det riktigt bra. Rätt möbel på rätt plats.

När vi köpte vår husbil följde det med ett antal extradynor som vi inte riktigt fått kläm på hur och var de ska användas så efter att vi var klara inomhus började projektet med att bädda sittgruppen till en säng i bodelen.

Vi började med att ta bort bordet och lägga dit en stödpinne.
Därefter la vi dit bordet
Och kompletterade med förlängningsskivan
Det här verkar rimligt förutom att ryggstödet så klart inte ska sitta där. Det blev gott om plats för två vuxna och i alla fall ett barn

Vi är väldigt nöjda med vårt bord. Det är lätt att ändra i storlek, lätt att lyfta av och ställa undan om man vill ha golvyta.

Nu hoppas vi att någon kan hjälpa oss på traven och förklara hur det egentligen ska vara. Det blev två extra dynor över. Den undre dynan är bara några cm tjock.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: