Jul i vårt hem på hjul

Just nu är vi snart klara med förberedelserna i husbilen inför en resa till Dalarna. Alldeles lagom långt borta för oss och man kommer fram på några timmar beroende på väglag och trafik. Och det är väl inte så dumt att komma till snö och vinter vilket vi inte har så väldigt mycket av hemma just nu. Idag är det årets mörkaste dag men för en kort stund tittade faktiskt solen fram.

Det blev nästan lite hotellkänsla i vårt sovrum, det här kommer Sigge och Vilmer att gilla. Jag hittade en instruktion på nätet hur man viker nallar av handdukar, och det blev ganska gulligt tycker jag.

Idag har den är det också den 4:e advent och vi har julpyntat även i husbilen. Vi vill att det ska vara lika mysigt och hemtrevligt i vårt hem på hjul som hemma.

Husbilspepparkakor

Vi har inte hittat någon form för tandemaxlade husbilar. Kanske någon som kan tipsa oss om var det finns!

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: