fbpx

Efter fyra års diskussioner har vi kunnat enas om en logga till vår blogg och vårt företag HUSBILSRESOR & ÄVENTYR I SÄLEN AB. Vad kan ta fyra år att enas om? Ja det har varit motivet, färger, typsnitt och allt däremellan.

Carina har en kontakt på LinkedIn, Susanne Bergenhök, som har en titel som superadministratör och grafisk designer. Om det är någon som kan göra vår logga så är det hon. Vi tycker att hon har

  • fått till en logga som genom bild som förklarar vad vi gör och vill förmedla med fokus på ”Att resa med husbil är frihet, resan är målet!”
  • fått fram att vi reser med vår husbil främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp men också för att upptäcka och uppleva natur och kultur.

Vi bor i Sälen och Susanne i Göteborg men det har fungerat perfekt med att ha videomöten. Susanne är en fantastisk samarbetspartner och vi kan varmt rekommendera henne.

Susanne Bergenhök

Susanne söker arbete inom administration (bl a order- & säljstödsadministration) och gärna i kombination med grafisk design i Göteborgsområdet. Hon kan bidra med sin skapande förmåga och att bedöma text och bild i produktkataloger eller exempelvis andra tryckprodukter.

Hon är mycket intresserad av företag som gör sitt för att göra vår natur och miljö bättre att leva i eller företag som har med förnybar energi att göra t ex!

Susanne nätverkar också gärna i kreativa projekt och samarbeten där hon aktivt kan bidra med idérik illustration.

Premiären sker på Elmia Husvagn Husbil

Vi är jättenöjda med vår logga och har tryckt upp t-shirts i både vitt och färg. Stort tack även till Reklamtryck i Malung som på så kort tid har fått våra fina t-shirts klara för att premiärvisas under Elmia Husvagn Husbil där vi kommer att föreläsa om Kebnekaise, En Svensk Klassiker, vintercamping och barnbarn i husbil onsdag till söndag.

2 Comments

  1. Kul idé med en bra och talande logga som är riktigt fin. Tyvärr kommer vi inte till Elmia eftersom vi är i norr och reser.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism