Vi firar 100 000 visningar

I betalt samarbete med Bullvivan.

Från att vara en kul idé om att ha en blogg, glatt påhejade av våra barn, till att ha bloggen som ett aktiebolag har vi nu passerat över 100 000 visningar på bloggen. För att fira detta har vi beställt en tårta med motiv hos Bullvivan i Örebro.

Det är Johanna och Fredrik Grönroos som äger Bullvivan Aspholmen. Paret har tre butiker, i Almby finns bageriet och på Aspholmen och Öster finns konditorier.

Bullvivan Aspholmen, där vi nu befinner oss, har bra parkeringsmöjligheter även för husbil. Johanna berättar att kunder ibland köper med sig lite fika och sitter i bilen.

Och självklart har ett konditori en bakdörr!

Inredningen är inbjudande och vem skulle inte vilja ta en fika här? Svårt bara att välja bland alla bakverk i härliga färger eller kakor vackert inslagna i cellofan.

Här är vi tillsammans med Johanna Grönroos som håller i den färdiga tårtan som kommer direkt från tårtverkstaden.

Bilden är tagen av Anna Björndahl, Sveriges Radio i samband med intervjun i P4 Sveriges Radio Örebro

Här skålar vi i Nosecco, den alkoholfria varianten av Prosecco. Stort TACK till alla ni som tittat på, och kommentera våra inlägg. Ni inspirerar oss till nya HUSBILSRESOR & ÄVENTYR.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: