fbpx

Har ett UFO landat i Ängelholm? Har varelser från en främmande planet besökt just Ängelholm och till och med varit begravda här?

När vi är ute på resor och äventyr försöker vi hitta lite mer udda och kanske inte så kända platser eller händelser. Platsen för UFO-landningen och kontakten med utomjordningar i Ängelholm är en sådan.

Denna helt otroliga händelse kan man läsa om när man besöker Sibirienskogen i Ängelholm. I alla fall om man ska tro helt och fullt på Gösta ”Pollenkungen” Carlsson och vad han upplevde kvällen den 18 maj 1946.

Citat ur rapport publicerad på Riksorganisationen UFO Sveriges hemsida om mötet i gläntan ”Föremålet har en form som något liknar en diskus och det vilar dels på en kraftig fena i riktning mot furan, dels på två teleskopstöd, allt fördelat så att det verkar som om dessa stöd är placerade på lika avstånd från varandra på den cirkelrunda farkosten. Rakt framför fenan på farkostens underdel är en lucka nedfälld med stege och lejdare liknande dem man ser på båtar. Luckan är en och en halv meter över marken och jag ser hur ljus strömmar ut från kabinen. Jag gör ett försök att kika in i farkosten men vinkeln är för snäv. Allt som syns är det starka ljuset”.

Hitta hit

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism