fbpx

På vår resa söderut besöker vi våra vänner som har sin husvagn på Skummeslövs Ekocamping. Det är över fyra år sedan vi sågs. När vi kör in på campingen har det precis slutat regna och solen tittar fram bakom molnen.

Vi går in i receptionen och bokar en plats mittemot våra vänners plats. För den som vill boka via nätet får ett meddelande om att campingen är full men det är den absolut inte. Gata efter gata inne på campingen har lediga platser.

Skummeslöv ligger i Laholms kommun i Halland. Här kan du bo med husbil, husvagn, hyra stuga och villavagn eller tälta.

Service

Campingen är inte toppmodern men här finns allt man behöver och det är verkligen rent och snyggt överallt. Det finns toaletter och duschar för damer och herrar. Diskar gör man inne eller ute.

Campingen ligger på cykelavstånd till Båstad och vi beger oss dit för att äta middag på Båstad Kök & Bar. Det är inte fullsatt och vi väljer en plats ute.

Efter maten cyklar vi vidare ner mot havet och Poco Locos i Skummeslövsstrand, en av alla barer som ligger utefter vägen ner mot stranden. Här är det livemusik, stundtals lite hög volym men vi har lika trevligt ändå.

Öppettider och priser

Det erbjuds stugor, villavagnar, plats med och utan el under dygn eller säsong. Så för att hitta vad man är intresserad av och under vilken period rekommenderar vi att man söker aktuella uppgifter och möjlighet till bokning via anläggningens hemsida, Skummeslövs Ekocamping.

Hitta hit

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism