fbpx

Holländska BBI erbjuder utökad kapacitet och fler flygningar till Scandinavian Mountains Airport i vinter.

Pressmeddelande från BBI Travel

Efter den framgångsrika första säsongen utökar nu BBI Travel flyglinjerna till Sälen/Trysil med både större flygplan och fler avgångar. En nyhet är att man också erbjuder avgångar från Schiphol i Amsterdam. Detta i ett samarbete med flygbolaget Transavia. Säsongspremiären blir på självaste julafton.

– Vi är väldigt glada att BBI Travel fortsätter flyga holländska gäster till vår fjälldestination. Att de också utökar kapaciteten med större flygplan och lägger till Schiphol i Amsterdam är otroligt roligt och spännande då vi vet att många i och kring Amsterdam vill besöka vår fjällvärld. Säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

– Skidorterna Trysil och Sälen är mycket mångsidiga resmål för vintersport och andra aktiva vinteraktiviteter som hundspann och snöskoter. Det vi erbjuder våra gäster är den unikt korta transfertiden, som i kombination med den snabba och effektiva hanteringen på den moderna flygplatsen säkerställer att man kan vara i backen på nolltid (inom en timme) efter landning. Säger Henk van der Kooi, vd på BBI Travel

Flygtidtabell lördagar 24 dec 2022 till 18 mars 2023

  • Amsterdam – Scandinavian Mountains Airport 07:20-11:30
  • Scandinavian Mountains Airport – Amsterdam 19:40-21:40
  • Groningen – Scandinavian Mountains Airport 15:00-18:50
  • Scandinavian Mountains Airport – Groningen 12:20-14:05

Om BBI Travel

BBI Travel är av de äldsta reseorganisationerna i Nederländerna. Förutom resor till Sälen/Trysil ingår förutom Finland och Island även Irland och Kanada. BBI Travel är generalagent för rederiet Hurtigruten, som organiserar sjöresor längs kusten i Norge, Spetsbergen, Grönland, Alaska och Antarktis.


Kontaktperson BBI Travel
Henk van der Kooi, +31 50 3182561, vanderkooi@bbi-travel.nl


Scandinavian Mountains Airport ligger vid riksgränsen mellan Sveriges största alpina skidområde Sälen och Norges största alpina skidort Trysil. Kort transfer i kombination med en förstklassig alpin familjeprodukt ger en unik position på marknaden. Regionen erbjuder fyra skidorter med mer än 100 000 bäddar i hotell, lägenheter, stugor. Området har 250 pister och ett stort utbud av restauranger, nöjen, shopping och aktiviteter. Scandinavian Mountains Airport är en toppmodern flygplats med fjärrstyrt flygledartorn. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Scandinavian Mountains Airport är helt privatägd av 33 st företag.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism