fbpx

Vi fortsätter söderut och har nu hamnat på Kullahalvön och Bläsinge Gård. Detta är en anläggning där det finns cirka 100 platser för husbilar, husvagnar och tält. Det finns också ett vandrarhem samt en festlokal på området. Flera av områdena är avgränsade med trädspaljéer eller buskar, det skapar en rumskänsla och på så sätt blir det mer ombonat och trevligare.

Service

På campingområdet finns flera bodar med toaletter och duschar. Dessa är helt okej men kan se lite slitna och enkla ut vid en första anblick. Diskning sker utomhus.

Det finns även plats för latrintömning samt tömning av fasta gråvattentankar. Här finns potential till förbättring dels vid latrintömningen med en utslagsback samt att man kan grusa upp runt gråvattentömningen.

Funktionen är helt okej och kan bli riktigt bra med enkla åtgärder.

Priser och typer av platser

Konsert på Bläsinge Gård

Sommartid arrangerar man flera utomhuskonserter med artister som bl a Lisa Nilsson som uppträder här på torsdag 2 augusti. Då erbjuder man plats utan el för 200 kr i paket med konsertbiljett för 495 kr. Allt bokas via stefan@jonstorp.com.

Att se och göra på Kullahalvön

Det finns så otroligt mycket spännande att se här i området men tiden för att besöka allt räcker inte till men vi hoppas kunna komma tillbaka hit flera gånger. Här finns bl a Karl XII:s skansar vid Mölle, Höganäs mysiga stadskärna, ett rauklikt klipplandskap och stenbrottet i Svanshall.

Ta en cykeltur utmed Kattegattleden, en cykelled på totalt 390 km utmed kusten mellan Helsingborg och Göteborg.

Vår cykeltur blev en lite lagom blöt upplevelse, men vi hann tillbaka till husbilen innan åskovädret var helt över oss i alla fall.

Hitta hit

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism