fbpx

När vi kom runt kurvan och började se småbåtshamnen och Vänerns mäktiga vågor som slår in mot stranden kändes vårt val helt rätt. När vi passerar ytterligare en kurva och vi ser campingplatsen som öppnar sig mot Vänern och udden med restaurangen sa vi bara JA!

Vi älskar att åka husbil året runt. Det behöver inte vara solsken och bad varje dag eller vinter och härlig skidåkning. Det kan lika gärna vara lerigt, regn eller blåst. Att komma hemifrån, parkera, andas in och andas ut och bara känna lugnet.

Besöker man Karlstad för att campa tror vi att de flesta skulle välja First Camp Skutberget som ligger ganska centralt i Karlstad. Så därför valde vi First Camp Mörbyudden som vi aldrig hört talas om och det behövde vi inte ångra. Vilket läge – man blir bara varm inombords.

På området finns också en restaurang som ligger vackert vid stranden. Restaurangen hade dock inte öppet på helger, kanske har de andra öppettider under sommaren.

På campingen finns ett antal stugor som ligger ganska nära stranden och det finns två servicehus. Praktiskt med källsortering av sopor och möjligheter att tömma toakasetter, grå- och svartvatten. Framför allt är det inte trångt som det kan vara för att tömma de fasta tankarna.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism