fbpx

Inlägg med reklam för Firstcamp


Snart är det dags för årets sportlovsveckor som pågår under veckorna 7-11. Det är en bra uppdelning tycker vi – det behöver inte bli jättelånga köer på vissa ställen men även med tanke på vårt lands geografi, man har sportlovsveckor senare högre upp i landet.

För er som ännu inte bestämt något under sportlovet kommer vi under en period framöver presentera lite olika tips på aktiviteter och besöksmål som vi själva provat. Vi hoppas kunna inspirera er att upptäcka Sverige även under vinterhalvåret!

Vid besök under sportlovstider i Stockholm så kan vi efter att ha testat rekommendera er att bo på First Camp City Stockholm eller First Camp City-Stockholm Firstcamp Ställplats Stockholm som ligger i direkt anslutning till campingplatsen. Vi upplevde inga problem med att ta oss in till Stockholm då kollektivtrafiken är väl utbyggd vilket är en klar fördel både för att slippa jaga parkering samt att det blir en vinst för miljön.

Vi bodde på citycampingen i samband med vårt besök på Skansen när det var julmarknad. På Skansen kan man köpa årskort som man snart tjänar in.

I Stockholm finns många ställen att besöka för alla åldrar och intressen. Bra tips på länkar är Visit Stockholm, mitti.se samt turistkanalen.

Vi hoppas kunna inspirera er att upptäcka Sverige även under vinterhalvåret.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism