fbpx

Reklam och test av skyddstäcke från M.huhtalo AB

Ett rött paket med vita snören, ja det var innehållet i en jättepåse som kom med posten för drygt en månad sedan. I påsen fanns ett rött skyddstäcke med en silverfärgad baksida. Det är ungefär som när man ska dra ut en sovsäck ur sin påse. Ett täcke nästan helt utan luft och alldeles kompakt.

Ett skyddstäcke för husbilen som skyddar mot kyla och insyn och ett täcke avsett för vinterbruk passar bäst för oss eftersom vi åker hela året runt Täcket har verkligen en perfekt passform och det tar inte lång stund innan man lär sig hur det ska sättas fast.

Vi börjar med att veckla ut täcket och redan ut alla snören. Sedan lägger vi täcket över den ena framdörrens övre ytterkant och därefter i framdörrens nedre ytterkant. Därefter lägger man täcket över vindrutan och gör på samma sätt på den andra sidan. Med spännena fäster man täcket.

Från Tantolundens husbilscamping Stockholm 8-9 februari Där väderförhållanden var runt 0 grader.

Vi använde det också när vi var på First Camp Mörudden Karlstad 15-16 februari. Där väderförhållanden var runt +4 grader och kraftig vind som låg på från Vänern. Men inga problem att få täcket på plats, samtidigt som det verkligen ligger still trots utfärdad klass 1 varning från SMHI.

Nu hoppas vi på ordentlig kyla få vi kan testa täcket ordentligt när kylan gärna tränger sig på från bildelen. Men redan nu märker en positiv skillnad inne i husbilen samt att vi slipper kondens på insidan av fönstren i bildelen!

2 Comments

  1. Instämmer i lovorden! Har samma täcke sedan några månader, och det gör verkligen skillnad då det blåser och temperaturen kryper mot noll eller under.

    1. Roligt att höra hur nöjda ni är det ert täcke, ja vi märker som sagt redan skillnad även om temperaturen inte varit så långt under 0 grade ännu. Hoppas på några riktiga köldknäppar innan våren kommer.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism