Att allt blir rätt och riktigt

… är viktigt för oss för att alltid upplevas som trovärdiga av våra läsare och olika samarbetspartners.

Redan när vi började med vår blogg var vi mycket eniga om vilka typer av samarbeten vi skulle kunna tänka oss. Det måste vara företag och anläggningar som har en produkt/tjänst vi kan stå för och som uppfyller våra värderingar. Vi valde också företagsformen aktiebolag av samma anledning.

Nu har vi noggrant läst igenom Konsumentverkets “Vägledning om marknadsföring i sociala medier” tittat på filmen samt haft kontakt med jurister vid Konsumentverket. Nu kan konstatera att vi kan bli bättre på vissa punkter. Därför kommer vi vara ännu mer tydliga med märkning av våra inlägg där vi presenterar olika typer av samarbeten genom att alltid börja våra inlägg med texten: “Inlägget innehåller reklam och produkttest i samarbete med …….”

Precis som tidigare kommer vi aldrig att skriva något annat än vår egen personliga uppfattning om produkter eller tjänster.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: