Lager på lager

Vi har madrasskydd till båda sängarna i husbilen. Alla kuddar har kuddskydd. Det är mycket trevligare och framför allt så slipper vi att göra rent stora madrasser. Med kuddskydd skyddar man mot hårprodukter eller smink på kuddarna och det känns mycket fräschare. Kuddskydden är lättare att tvätta än kuddarna tycker vi.

Vi har köpt både madrasskydden och kuddskydden på IKEA, de har bra och prisvärda produkter. Ovanpå madrasskydden har vi valt dra-på-lakan som också gör bäddningen lättare. Vem har inte blivit galen av lakan som korvar sig?

Påslakan och örngott har vi valt både med färg och mönster. Vi har några extra örngott med barnmönster på som gör det lite mysigare för små nattgäster.

Nu är det nybäddat och städat i husbilen och klart för nästa resa!

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: