fbpx

Inlägg med reklam för invändiga isoleringsmattor från Camping4u.

Dessa produkter gör vintercamping mysigt när kylan riktigt tränger sig på och man sitter inne i värmen efter en härlig dag ute. Ytterligare tips för vintercamping publiceras löpande under hösten på bloggen.

Prenumerera så missar du inga tips om resor och äventyr året runt

Prenumerera genom att fylla i din e-postadress i fältet nedan. Bekräfta genom att besvara meddelandet du får från oss.

Att sova med huvudet direkt mot en kall dörr märkte vi snabbt att inte skulle bli särskilt mysigt. Därför testar vi i samarbete med Camping4u två olika modeller av isolering för bakdörrarna. De olika modellerna har båda för- och nackdelar beroende på vad man tycker är smidigt och hur man använder husbilen.

Vi tycker modellen som man bara hänger med magnetfästen på dörrarna är den enklaste. Det krävs ingen montering av fästen eller liknande på bilen eller inredningen. Nackdelen är att man öppnar helt för både garage och bodel så fort man öppnar en dörr. Fördelen är att man kommer åt både lastutrymme och bodel utan att behöva ta bort något. Länk för mer information om till produkten och till vilka modeller den passar >isolering bakdörrar<

Att det gör skillnad syns verkligen vid temperaturmätning.

Den andra modellen monteras via tryckknappar som skruvas fast invändigt i husbilen. När man öppnar dörrarna så täcker isoleringen för direkt kallras. Man kan öppna nertill så man kommer åt lastutrymmet men det finns ingen öppning upptill. Ska man lägga in något där får man ta ner isoleringen genom att ta bort den via tryckknapparna. Länk till mer information om produkten > hel thermoisolering bakdörr<

Tips för vintercamping

Vi har skrivit fler olika tips både på utrustning, teknik samt fantastiska besöksmål som gör vintercamping till en härlig upplevelse i husbil eller husvagn.

På vår YouTube kanal finns filmer om vintercamping
Följ oss så missar du inga tips om resor eller äventyr året runt

Genom att fylla i e-postadress i fältet nedan får du ett utan kostnad ett meddelande när något nytt finns på bloggen. Bekräfta sedan prenumerationen genom att besvara meddelandet ni får från oss.

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism