Bjursås Skicenter

I sammarbete med Bjursås Skicenter

På annandag jul kommer vi att besöka Bjursås Skicenter tillsammans med våra barnbarn, Sigge och Vilmer, och deras föräldrar.

Vi kommer att bo på Bjursas camping i två husbilar under tre nätter innan de andra drar vidare för nyårsfirande på annat håll. Det ska bli spännande och intressant att se hur anläggningen ser ut. Det här blir också första gången vi campar tillsammans under vintern.

Bjursås ligger cirka 23 mil från Fjugesta och det är en av anledningarna att vi besökt Dalarna många gånger förut. Det är ett lagom avstånd även för bara en helg. Vi älskar snö och vinteraktiviteter och vi hoppas att vädret tillåter skidåkning både på längden och tvären och så klart pulkaåkning. Finns det is på sjön kommer vi åka skridskor och spark.

Efter uteaktiviteter kan man besöka familjerelaxen eller något annat mer inriktat för de minsta i sällskapet. Och så klart måste vi träffa Bjurre, anläggningens maskot.

I går fick vi ett trevligt ankomstbrev via sms med matnyttig information inför besöket, mycket uppskattat! Det här är något för fler att ta efter!

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: