fbpx

I sammarbete med Bjursås Skicenter

På annandag jul kommer vi att besöka Bjursås Skicenter tillsammans med våra barnbarn, Sigge och Vilmer, och deras föräldrar.

Vi kommer att bo på Bjursas camping i två husbilar under tre nätter innan de andra drar vidare för nyårsfirande på annat håll. Det ska bli spännande och intressant att se hur anläggningen ser ut. Det här blir också första gången vi campar tillsammans under vintern.

Bjursås ligger cirka 23 mil från Fjugesta och det är en av anledningarna att vi besökt Dalarna många gånger förut. Det är ett lagom avstånd även för bara en helg. Vi älskar snö och vinteraktiviteter och vi hoppas att vädret tillåter skidåkning både på längden och tvären och så klart pulkaåkning. Finns det is på sjön kommer vi åka skridskor och spark.

Efter uteaktiviteter kan man besöka familjerelaxen eller något annat mer inriktat för de minsta i sällskapet. Och så klart måste vi träffa Bjurre, anläggningens maskot.

I går fick vi ett trevligt ankomstbrev via sms med matnyttig information inför besöket, mycket uppskattat! Det här är något för fler att ta efter!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism