fbpx

Reklam och produkttest i samarbete med Wifi.se

Nu är det snart bara en månad kvar på vår testperiod av 4G router med abonnemang från wifi.se.

Dagarna mellan jul och nyår var vi på Bjursås Skicenter där mottagningen var skaplig både för att surfa och titta på TV. Vi var sex stycken vuxna som alla surfade samtidigt samt kollade på film via nätet i två olika husbilar.

Vid några tillfällen blev det lite segt, men om det berodde på routern eller på svag mottagning är inget vi kan uttala oss om. Eller kanske berodde det på att nästan 100 bilder från olika telefoner skickades samtidigt till oss via samma uppkoppling!

Enligt företaget ska routern tåla -20 grader så därför passade vi på att hänga den på utsidan av husbilen, tyvärr var det bara -10 grader kallt. Resultatet blev att vi inte märkte någon skillnad beträffande mottagning och kapacitet.

Efter dagarna i Bjursås åkte vi vidare till Caravan Club i Tandådalen för nyårsfirande. Vi åkte via Rättvik där vi stannade en natt på campingen vid Rättviksbacken. I Rättvik var det inga som helst problem med utrustningen. Däremot ”hackade” det vid vissa tillfällen när vi tittade på film via nätet under nyårskvällen i Tandådalen. Av förklarliga skäl var det i och för sig många som belastade nätet samtidigt då.

Hittills är vi mycket nöjda med utrustning både vad gäller mottagning, hastighet och surfkapacitet.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism