Sveriges bästa resesajt på Facebook!

HUSBILSRESOR & ÄVENTYR är den bästa Facebooksidan i segmentet lokal resesajt i Sverige enligt Nischad utbildning.

Vi är mycket glada och så klart ödmjukt stolta över rankingen som den bästa lokala resesajten i Sverige samt även bäst i Örebro län på Facebook.

Vi hoppas ni alla får uppleva många härliga husbilsresor under sommaren – kanske i ert närområde eller något längre bort allt beroende på hur vi bör resa under resten av året.

Vi kommer precis som före covid-19 fortsätta resa nästan uteslutande i Sverige, och någon avstickare till våra nordiska grannar (när så blir möjligt), för det finns så mycket kvar att uppleva och göra i Sverige!

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: