CARAVAN ROUTER

I samarbete med @wifi.se

I torsdags kom en caravan router som vi ska prova när vi är ute med husbilen. Vi använder vår husbil året runt och vi står på campingar, ställplatser eller fricampar.

När vi varit ute med husbilen tidigare har det ibland varit problem med uppkopplingen för datorer, mobiler och TV då vi använt parabol eller antenn. Det kommer att bli mycket intressant speciellt när vi framcampar.

Tillsammans med @wifi.se kommer vi att testa deras mobila router, en lätt och kompakt fordonsrouter med två separata antenner för 4G och 3G.


5 Comments

 • FREEDOMtravel

  Praktiskt att ha med sig router när man är ute med husbilen, det har vi alltid! Vi använder en router i husbåten också, så vi tar helt enkelt med den … Är det någon skillnad på en “caravan router” och en vanlig router?

  • husbilsresorochaventyr

   Hej FREEDOMtravel
   Vi har kontaktat företaget https://caravanrouter.com/ som saluför utrustningen. Detta för att svaret ska bli korrekt och riktigt. Så fort vi får svar kommer det att publiceras hör. Tack för frågan Hälsningar Carina och Håkan HUSBILSRESOR & ÄVENTYR

  • husbilsresorochaventyr

   Hej FREEDOMtravel nu har vi fått svar från Caravanrouter. “Vår router är speciellt framtagen fär fordonsmiljö och är tillverkad av ett av de ledande färetagen i Europa inom detta område. Den erbjuder både 4G-uppkoppling och wifi. Det är samma router som sitter i många bussar där över 40 personer kan vara uppkopplade samtidigt. MAO i en ren professionell miljö. Den levererar en mycket stabil uppkoppling i alla lägen med dess två medföljande 4G antenner som har 2 meter lång sladd för bästa mottagning. Dessa routrar är även skaktestade och klarar upp till 70 grader plus till 70 minusgrader.”

 • Nils-Åke Hansson

  Har permanent router i husbilen ( Huawei ) funkar utmärkt. På resa använder jag telefonen och kopplat upp Hotspot. Routen får sim-kort i det landet vi stannar länge i köper alltid något som passar. Jag pratande på mässan med @wifi.se.

  • husbilsresorochaventyr

   Hej Nils-Åke
   Ja det finns säkert många olika modeller och lösningar allt utifrån eget behov. Ska bli intressant att testa denna från @wifi.se och se hur den fungerar när många telefoner, I-pad och dator samtidigt är uppkopplade mot den samtidigt som vi streamar TV-program.

   Hälsningar

   Håkan och Carina HUSBILSRESOR & ÄVENTYR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: