Midvintermässa

På söndag förmiddag valde vi att åka till Husbilslandet utanför Kristinehamn. Här har vi varit ett antal gånger. Det var faktiskt här vår första husbil en Knaus SunLiner 650 såldes första gången.

Det var full fart på grillen utanför visningshallen och inne i hallen serverades grillat, potatisgratäng med sallad och bröd till levande musik. Vi gick runt och tittade på husbilar med vattenburen värme som vi har som krav då vi använder vår husbil året runt. Den här dagen var Morelo det stora dragplåstret och vi hittade EN bil med bra funktioner och planering. Ju mer vi använder vår husbil desto mer vet vi så klart vad som saknas och vad vi skulle vilja var annorlunda.

Håkan måste så klart kolla garageutrymmet först. Ett rymligt garage är ett annat krav vi har, gärna med öppning på båda sidorna eller bakåt vilket gör det lättare att packa i och ur den utrustning vi använder.

IMG_8433

En bra och rymlig planlösning, neutrala färger men vitrinskåpet känns omodernt.

Dags att ringa banken eller…….

Det fanns minst lika många husbilar ute som inne, men ingen som fångade vårt intresse den här gången även om det var mässerbjudande på olika husbilar.IMG_8430

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: