fbpx

I slutet av februari kommer lille Vilmer och då måste man så klart ordna en babyshower för den blivande mamman. Det här kräver en hel del planering och framför allt får man se till att hon inte får nys om vad som är på gång.
Vi har haft möten, vi har ringt och skickat sms för att bestämma allt från dekorationer, förtäring, dryck och t o m var alla skulle parkera för att inte avslöja vår överraskning i förväg. Peter, Annelie, Håkan och jag träffades några timmar innan och förberedde allt. Det fylldes luft i ballonger, spikades, tejpades och dekorerades. Långbord med dukar var redan framställda när vi kom och stolar likaså.

Vid 3-tiden dök mamma Ida och pappa Mattias upp på utsatt tid och Ida hade tyckt att det var märkligt att persiennerna var nerdragna vilket de aldrig brukar vara inte ens när solen lyser. När dörren öppnades dök vi alla upp i hallen och Ida blev märkbart glad och överraskad. Sedan var det dags för lite fika med smörgåstårta och muffins med blå glasyr.

På en babyshower hör det förstås till att man har olika lekar och  i vårt fall fick Vilmers föräldrar tävla i att byta blöja och klä på en body på en nalle, Oskar agerade domare och Johanna höll koll på tiden. Ida och Mattias vann varsin tävling och man skulle kunna misstänka att Mattias hade en viss fördel av att se hur Ida gjorde. Även vi andra fick vara med på hörn genom att gissa när Vilmer tänkt komma, hur lång han kommer att vara och hur mycket han kommer att väga. Sedan får vi väl se vem av oss som gissat bäst.
Ida och Mattias fick massor av fina presenter till Vilmer.

Så nu säger vi bara välkommen till världen Vilmer, vi väntar på dig. Puss och kram från oss alla.
IMG_8327

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism