fbpx

Betalt samarbete med campingtillbehor4u

Under de två senaste månaderna har vi testat en isoleringsmatta från Tecon som finns att köpa hos Campingtillbehor4u. till kampanjpriset 4790 kr (ord pris 5385 kr) fram till 31 december 2020.

I priset ingår två isoleringsmattor, en stor matta som täcker båda dörrarna och hela vindrutan från tak till golv samt en isoleringsmatta för golvet. Till detta medföljer en rejäl och tålig förvaringspåse.

Dessa produkter passar lika bra året runt, vintertid för att stänga ute kylan och sommartid för att stänga solen ute under varma sommardagar.

Isoleringsmattorna gör verkligen skillnad på insidan eftersom de täcker hela främre kupén.

Mattan är enkel att sätta på plats med hjälp av de medföljande sugpropparna som man fäster i mattan och sedan trycker mot rutorna. Mattan hålls även uppe tack vare banden man trär runt solskydden.

Tack vare den stora öppningen som finns för att få täcket runt ratt, rattspakar samt växelspak som man tätar med de fastsydda kardborrebanden, så tätar det bra och monteringen blir enkel.

En liten extra detalj som är trevlig och praktisk är ”luckan” för radion

Då täcket är avsett att användas på insidan så får man is, kondens eller snö på rutornas utsida vilket kan upplevas negativt, men man får ett skönt klimat inne i bilen tack vare detta täcke.

2 Comments

 1. Ett bra alternativ att behålla värmen i bilen. Dock måste täcket plockad ner på morgonen och packas in i påsen som tar lite plats att förvara.

  Alternativ till detta kan vara ett täcke som löper i en aluminiumlist och som täcket kan dras ut i och där täcke vänster möter täcke höger mitt för backspegeln och låses med kardborreremsa. När täcket sedan inte används hänger det vid sidan om resp. stol likt långgardiner. Färdiga att dra för nästa kväll.

  Komplementet kan då vara ett Masatäcke på utsidan. Ytterligare isolering och rena rutor.

  Hälsning från nattstopp i Askersund på väg till Granvik för Nyttårsmiddag serverad till bodelsdörren.

  1. Hej Rolf
   Masatäcket är något vi också testar och nu har som komplement till isoleringsmattan på insidan. Klart intressanta idéer och tankar du framför. Hälsa personalen på Granvik från oss, vi var hos dem på 3-rätters middag direkt i husbilen, ett mycket lyckat arrangemang. Önskar ett Gott Nytt År

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism