fbpx

I betalt samarbete med Thetford.

Sedan slutet av maj har vi testat olika produkter från Thetford som är till för att bl a förhindra otrevlig lukt från gråvattentanken samt toaletten.

Fr v: Grey water fresh eliminerar obehag lukt från gråvatten avloppen. Duo tank cleaner tar bort kalk- samt fettavlagringar i såväl gråvattentank som tank/kasett från toalett . Aqua rinse spray motverkar kalkavlagringar i vattenbehållaren.

Vad tycker vi då efter sommaren?

Den tidigare lukten från gråvattentanken som tidigare kom framför allt när vi körde har i stort sett försvunnit helt efter att vi kontinuerligt använt Grey Water Fresh.

Toaletten upplevs mycket fräschare tack vare Aqua Rinse Spray efter att vi har använt den under sommaren. Vi använder toaletten i husbilen precis som vi använder den hemma.

Gråvattentanken är ju tom eller?

Vi har upplevt att det indikeras nästan fullt i gråvattentanken detta trots att den är helt tömd. Anledningen är att det blivit beläggning i tanken som påverkar nivåsensorerna.

För att åtgärda detta så används Duo Tank Cleaner som gör rent i tanken så det också indikeras tomt när tanken är tom.

Vi sammanfattar sommarens testperiod med att vi är nöjda med resultatet och produkterna gör det som man förväntar sig.

Något som är både praktiskt och trevlig är den bärväska som finns till toakassetten. Tack vare den kan man på ett trevligare sätt förvara den extra kassetten i husbilen, samt så klart den fulla innan tömning.

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism