fbpx

I samarbete med Wifi.se

När vi ska jobba med bloggen i husbilen är det viktigt med snabbt internet som även har bra täckning. Det finns även andra tillfällen när det är bra med en snabb och säker uppkoppling t ex när vi vill streama olika TV-program, filmer eller serier.

Under pandemin var det möjligt att gå på teaterpremiär i husbilen via datorn.

Sedan några år tillbaka har vi ett samarbete med Wifi.se där vi på olika sätt testar och utvärderar deras produkter. En av sakerna vi testar är hur bra täckning man får via deras SIM-kort. Hittills har vi bara hittat en plats där det är svårt med täckningen och det är vid Stötens camping. Vi kommer återvända till campingen för ett nytt test efter att vi monterat vår nya takantenn från Wifi.se. Det ska bli spännande att se om det blir någon skillnad eller inte.

Så smidigt att själv kunna välja när vi vill se vår nuvarande favoritserie Händelser vid vatten. Detta är möjligt nu när vi med hjälp av router och SIM-kort från Wifi.se kan streama avsnitten när vi själva har tid att titta. En förutsättning så klart är att TV:n har trådlös mottagning, annars kan man komplettera med Chromecast med Google TV som förvandlar valfri TV till en Smart-TV där alla dina streamingappar fungerar smidigt. 

Det går också att använda sin mobiltelefon för olika streamingtjänster. Vi kopplar upp på vårt trådlösa nätverk via routern och delar från mobilen till TV:n

Läs gärna tidigare inlägg om utrustning från Wifi.se

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism