fbpx

Vi är så glada och så klart stolta över nomineringen i kategorin Årets Ljus 2023 bland företagarna i Malung – Sälens kommun med följande motivering:

”Ett företag som genom sin blogg inspirerar till resor och äventyr i kommunen året runt. Allt från små guldkorn, historiska platser till mer kända besöksmål. Genom att sprida information om kommunen så gynnas fler olika företagare inom många olika branscher.”

Nu är det dags att rösta på din favoritnominerade till Årets Företagare i Malung-Lima-Sälen 2023, och du kan rösta i följande kategorier:

Årets Företagare:  Är en person som leder och driver ett lönsamt företag, som inspirerar andra och som är kreativ och innovativ. Vinnaren går vidare till den regionala finalen Årets företagare i Dalarna.

Årets Unga Företagare: Är en person under 35 år som leder och driver ett lönsamt företag, som inspirerar andra och som är kreativ och innovativ

Årets Ljus: En företagare som spridit ljus och bidragit till en positiv upplevelse för omgivningen genom handling eller produkt.

Motivering och presentation av nominerade samt hur du röstar hittar du via länken > Årets företagare, årets unga företagare, årets ljus <

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism