fbpx

Nu kan vi offentligt presentera iHusbil som vår senaste samarbetspartner. Genom vårt samarbete kommer de som följer iHusbil lättare kunna ta del av våra tips om husbilsresor och äventyr som finns på vår blogg och även i föreningens olika forum och sociala medier.

iHusbil har drygt 9700 följare på Facebook och strax över 4500 medlemmar som tar del av vad som händer på olika forum som finns på hemsidan. Hemsidan som man kan nå via länken ihusbil.se består av ett stort antal sidor/forum som är helt öppna samt vissa som man behöver logga in som medlem för att få tillgång till.

Vad är iHusbil?


”Vi är en modern progressiv och öppen demokratisk digital förening, där vi samlas, utbyter erfarenheter, tips och tillsammans formulerar frågorna som vi skall driva för att göra vårt fritidsintresse ännu attraktivare.
iHusbil är en nätbaserad förening som finns på ett webbaserat Forum, men även på sociala medier där husbilsåkarna finns, unga som gamla, nya som erfarna, singlar och familjer. Alla är välkomna.
Fundamentet som iHusbil vilar på är föreningsdemokrati, vi tror att individuellt kan vi kanske inte göra så mycket, men det viktiga är att vi alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mycket!
Målet är en förening med engagerade medlemmar, som tillsammans skapar en progressiv och dynamisk miljö och förening.”

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism