fbpx

I betalt samarbete med Brodit.

Alla vill säkert hitta en bra plats för sin telefon i husbilen där man på enkelt och säkert sätt kan se vem som ringer. Givetvis är telefonen uppkopplad via Bluetooth så man kan hantera allt på ett trafiksäkert och lagligt sätt. Därför har vi tittat på fästen/hållare med olika funktioner.

På Elmia Husvagn Husbil träffade vi Mikael Jacobsson från Brodit och han föreslog att vi skulle testa en hållare med laddningsfunktion samt ProClip, ett fäste som man pressar in i springan vid luftgallret utan någon som helst inverkan eller märken på husbilens instrumentpanel.

Så det är bara att öppna förpackningarna med ProClip samt aktiv hållare med USB-kabel för anslutning i USB-uttaget. I förpackningen till den aktiva hållaren medföljer också en adapter för ett traditionellt cigarettändaruttag. Beskrivningen med text och bilder underlättar så klart monteringen.

Det riktigt smarta med denna modell av hållare är att bredden på den är justerbar. Det gör att man kan ha ett skydd på telefonen och ändå få den att sitta ordentligt i hållaren.

Det är enkelt att hitta en passande hållare via hemsidan www.brodit.se. På startsidan anger man bilens/husbilens modell, placeringen samt vilken modell av telefon/Ipad eller utrustning man vill ha hållare för.

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism