Elmia Husvagn Husbil 2019

Äntligen är vi på plats och har parkerat på område 1 vid Elmia. Vi kommer att befinna oss på Elmia Husvagn Husbil fram till söndag.

Vi kom sent igår kväll och tidigare i morse ställde vi oss på parkeringen för att invänta inkörningen. Det var lite kaosartat till en början då alla började köra samtidigt men nu står vi med utsikt över Vättern.

Senast vi var i Jönköping var när vi cyklade Vätternrundan och då åt vi köttbullar och mos vid midnatt i ishallen här bredvid.

På presskonferensen fick vi lite fakta om Elmia Husvagn Husbil som är Nordens största mötesplats för branschen. Alla tillverkare och generalagenter som opererar på den svenska marknaden finns här med sina 2020 modeller och man har slagit nytt rekord med antal utställare.

Mässcampingen står för ett annat rekord. Den ordinarie campingen bokades fullt tidigt 2700 fordon på Elmiaområdet, 35 hektar utomhusområde.

Vi hittade Peter och Helena från Freedom Travel vid Adrias nya husvagn Astella som inte liknar något annat på marknaden just nu.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: