fbpx

När vi nu haft vår Dethleffs 7877-2 i 4 månader och testat på olika sätt. Har vi upptäckt en del vi vill förbättra samt förbereda inför alla härliga resor vi tänker göra under vintern. För vi tycker det är en härlig tid att göra resor på under vintern, och det är inga problem heller. Bara man tänker till lite extra både före och efter resorna, så blir de riktigt härliga.

Har installerat ett 12-v uttag i badrumsskåpet så att det funkar för t.ex. hårtork, plattång eller andra nödvändiga detaljer som man vill kunna använda i badrummet. Tyvärr finns det endast ett 220v uttag installerat som original.

Något jag saknat är en brytare för att manövrera fotsteget från förarplatsen. För nu har jag tröttnat på ”pipandet” varje gång man vrider om tändningen, och då får klart för sig att man åter glömt fälla in fotsteget. Passade samtidigt på att i samma ram montera brytare för ett par ordentliga arbetslampor som ger ljus bakåt och åt sidorna, där finns en klar förbättringspotential bland husbilsfabrikanterna!

Värmesystemet från Alde som är av modell 3020 har utrustats med utomhusgivare så man i panelen kan avläsa yttertemperaturen. Jag har även installerat extern-rumsgivare för att få bättre mätning av temperatur inne i husbilen.

2 Comments

  1. Förbättringspotential bland husbilsfabrikanterna finns på alla fabrikat. Jag har själv tagit tag i min Malibu och har just trappan kvar att åtgärda så man kan dra in den från förarplatsen. Gråvatten tömningen också.

  2. Ja Nils-Åke det finns allt en del att göra. Hör gärna av dig när du gjort klart för gråvattentömning. Funderar på det också, spännande att se hur du löst det.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism