fbpx

Efter en dag ute i Tiveden ser vi fram emot att avsluta kvällen med ett digitalt teaterbesök av Örebroteater som ger föreställningen Ravinen. Vi loggar in oss på VOYD och kopplar upp datorn till TV:n i husbilen. Ett nytt sätt att gå på teater där man ställer om istället för att ställa in.

Vi tycker det här är ett mycket bra initiativ och vi kommer absolut att se flera föreställningar med Örebro Teater på det här sättet.

Pressbild - Ravinen Örebro Teater Foto Markus Garder
Ibrahim Faal, Isa Aouifia, Nikolai Schlippenbach och Othman Othman i Ravinen, foto: Markus Gårder. Pressbild, Ravinen Örebro Teater

Professionella skådespelare, intressanta och aktuella ämnen och alltid lika välgjorda kulisser som med enkla handgrepp förvandlar och förändrar scenen och leder oss vidare i handlingen.

Isa Aouifia och Othman Othman i Ravinen, foto: Markus Gårder.

Ravinen är ett romantiskt drama och en moralfilosofisk thriller skriven och regisserad av Amir Nizar Zuabi, en av världens mest hyllade och eftertraktade dramatiker och regissörer.

Othman Othman och Lisa Werlinder i Ravinen, foto: Markus Gårder

En livsfarlig romantik och ett brinnande maktspel sätts igång. Känslor och lojaliteter hamnar i konflikt och skapar en spiral av händelser som inte går att stoppa. Allt står på spel. Och alla har allt att förlora.”

Örebro Teater
Ibrahim Faal, Othman Othman, Lisa Werlinder, Linus Lindman, Isa Aouifia och Nikolai von Schlippenbach i Ravinen, foto: Markus Gårder.

Örebro Teaters senaste föreställning RAVINEN går nu att se digitalt och föreställningen finns också i en syntolkad och en textad version. För att se föreställningen RAVINEN loggar man in på VOYD där man skapar ett konto.

3 Comments

  1. Håkan, längre tillbaka (60/70-talet) fanns något som hette TV-teater. Mycket uppskattat med ett rikligt utbud.
    Har vad jag ser nu ersatta av Örebro teater via wifi.se i husbilen. En utmärkt lösning.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism