fbpx

Innehåller produktreklam i samarbete med Lekia Örebro , Wifi.se, Oxyg samt Skistar

Höstlov

Snart är det höstlov och inför det vill vi passa på att tipsa lite om en trygg och säker resa i husbilen för de yngre resenärerna samt lite om ett väl fungerande wifi i husbilen med bra täckning och hastighet när man kanske är flera som kopplar upp samtidigt. Samt tips på boende och aktiviteter under höstlovet.

Trygg och säker resa

Vi har under flera år testat olika modeller av bilbarnstolar vilket vi skrivit om i olika inlägg på bloggen samt även gjort filmer om som ni hittar på vår YouTubekanal. För visst är det viktigt med en säker resa för alla i husbilen?

Internet i husbilen

Att vara ute och upptäcka naturen och platsen är alltid roligt. Men det kanske finns stunder då man kanske vill göra något annat som att titta på en film eller bara surfa runt en stund. Då är det viktigt med trygg och säker uppkoppling som fungerar även när man är många som delar på uppkopplingen eller täckningen inte är den bästa. Läs gärna våra inlägg om vårt pågående test av produkter från Wifi.se

Töm avlopp för miljöns skull

Långsiktig hållbarhet är viktigt för oss och vi försöker i så stor omfattning som möjligt resa med minsta möjliga påverkan på miljön. Därför använder vi medel från OxyG och inte kemiska medel i vare sig toaletten eller gråvattentanken.

Några tips kring hantering vid tömning av gråvatten och svartvatten hoppas vi du kan få genom vår film.

Aktivt höstlov

Vi vill tipsa om SkiStar Lindvallen där det erbjuds ett stort urval aktiviteter under höstlovet. Allt från bad, klätterpark, fjällvandring samt uppträdande av Mojje. Boende kan ske på ställplatsen i Lindvallen där man bygger ett servicehus som kommer att stå klart inför vintern.

Hela höstlovets program hittar ni via denna länk höstlovsprogram i Lindvallen

Vinter i husbil

Varför inte fortsätta använde husbilen under vintern också? Vi har skrivit om lite tips för att göra vintercampandet till en härligt upplevelse.

Följ oss för fler tips på resor och äventyr året runt

Prenumerera kostnadsfritt på bloggen så missar du inga nya inlägg, ange din e-post adress i rutan nedan och bekräfta sedan prenumerationen. Följ oss gärna också i våra sociala medier.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism