fbpx

Under en längre tid har vi letat efter en annan husbil med större bodel och fler bältade platser och till slut hittade vi en modell som vi känner oss helnöjda med. En klart prisvärd modell gjord för skandinaviskt klimat vi och föll direkt för den rena designen med stora öppna ytor, gott om utrymme med en stor avställningsyta vid spis och diskho, djupa självstängande lådor. Separat dusch och toalett mitt i bilen. En rejäl dörr att stänga om sig. Två stora garderober. Och ett riktigt rymligt garage.
Det finns totalt sex bältade sittplatser. Fyra bäddar och det går att bädda vid sittplatsen så man får ytterligare två sängplatser. Med några enkla handgrepp får man en hel sittgrupp snabbt och enkelt.

Dethleffs A-7877 2

Sedan lite tekniska finesser;

Comfort-Matic växellåda med valbara funktioner såsom automatisk, halvautomatisk eller manuell växling. UP- funktion för optimera växlingen i branta uppförs- eller nedförsbackar och vid resor med full belastning.
120w Solcell
Yttre gasoluttag
Duo-Matic gasol med crashsensor och en omkopplingsautomatik för två flaskor
Yttre duschuttag
Dubbla bodelsbatterier
AC i bodel
Klimatanläggning i bildel
Hydrauliska stödben
Larm med GPS-spårning
Alde 3020 vattenburen värme med varmvattenberedare  drift för el och gasol, gasolugn, cykelhållare, dragkrok, sommardäck, dubbdäck, antenn, markis med LED-belysning. Narkos-gasollarm.

Nu står den hemma i carporten redo för den första turen som blir till Riksting 2019 för Caravan Club i Vallentuna redan i morgon.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism