Produkttest i samarbete med Piczo

Vem vill inte ha egen bio i husbilen eller kunna visa film eller bilder mot husbilen i storformat?

I samarbete med PICZO testar vi några produkter från dem för att kunna visa film, bilder och även presentationer i husbilen och när vi är ute och inspirerar till resor och äventyr.

Man kan antingen livestreama det man vill se, eller visa via USB-minne eller dator. Det går att koppla via Wifi eller HDMI-kabel. Riktigt bra ljudupplevelse får man genom att via Bluetooth ansluta sin bärbara högtalare.

Dessa produkter är de vi testar

Piczo Iris plus touch är en kompakt, trådlös projektor utrustad med DMD DLP-teknik som projicerar både bild och film med utmärkt kvalité på vilken yta som helst. Projektorn har stöd för både Wi-Fi- och Bluetooth. I förpackningen ingår fjärrkontroll, litet stativ, HDMI-kabel samt adapter för att ladda det inbyggda batteriet.

Piczo Projektor Skärm är en infällbar projektorduk i högkvalitativt syntetiskt fiber som passar perfekt för att projicera bild och video från din Piczo.

En patenterad grepphållare som gör det möjligt att fästa projektor i t ex förtältets luftkuddar.

Då vår husbil är aningen mörk och det fortfarande är riktigt ljusa nätter ännu så är det svårt att testa när det är mörkt ute. Men vi har kört en del mot husbilen redan nu under de ljusa sommarkvällarna här i norra Dalarna. Vi har även testat mot projektorduken i förtältet.

Så klart det är mysigt att ligga i sängen och titta på en bra film i lite större format än TV:n man normalt har plats för i t ex en plåtis.

Teknisk information, priser och beställning

På Piczo:s hemsida hittar man all teknisk information om de olika produkterna, här finns även aktuella priser samt hur man beställer. Länk till hemsida: Piczo.se

Vi kommer att återkomma med fler rapporter om hur vi tycker utrustningen fungerar. För som ni säkert vet så rullar vi året runt på olika resor och äventyr. Teckna en kostnadsfri prenumeration så missar ni ingen uppdatering av tester, resor och äventyr.

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inlägg på samma tema