fbpx

I år kommer vi inte delta i något av de olika loppen under Vasaloppets vintervecka, vilket vi gjort under flera år tidigare. Utan vi kommer titta på några av loppen från sidan av spåret vilket är en av fördelarna med att bo bara några km från starten i Berga By. En plats där vi väntat på starten flera gånger under mycket tidig morgon med temperaturer mellan -26 grader till några plusgrader.

Läs allt om vinterveckan samt sommarens evenemang på hemsidan för VASALOPPET.

Vi på HUSBILSRESOR & ÄVENTYR var så klart med på pressträffen inför staffetvasan med lag Team SkiStar Charlotte Kalla. Lagledare för ”Team SkiStar Charlotte Kalla” är förstås Charlotte Kalla som välkänd f.d. längdskidåkare. Med i laget är också f.d. störtloppsåkaren Hans Olsson, f.d. alpinskidåkaren Maria Pietilä Holmner samt aktiva idrottsprofilerna puckelåkaren Walter Wallberg och freeskiåkaren Jesper Tjäder. Laget startar 07.00 från Vasaloppsstarten i Berga By med Charlotte som kör den första sträckan från starten till Mångsbodarna.

Vi fick också en möjlighet att vara med under lite spännande taktiksnack. Men det kan säkert bli något annat upplägg som laget bestämmer senare när inte vi får vara med och lyssna.

Vi har skrivit flera gånger om Vasaloppet, läs gärna våra tidigare reportage från olika lopp under både vinter och sommar.

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism