fbpx

Nu är det snart lastat och klart inför Vätternrundan 315 km. Ett lopp som för första och förhoppningsvis sista gången sker i september istället för juni som är det vanliga.

Cyklarna lastade i garaget på husbilen inför Vätternrundan.

Ny sträckning

Årets runda är också första gången som den nya sträckningen körs. Den går via Åmmeberg, Zinkgruvan och Godegård detta för att man ska undvika att köra på riksväg 50 så mycket som möjligt. För att vara mer mentalt förberedda så har vi provcyklat den sträckan tidigare.

Däck

Vi har nya däck på båda cyklarna för att grepp och punkteringsmotstånd ska vara så bra som möjligt.

Belysning

I år kommer det att vara några fler timmar med mörker än tidigare så därför har vi kompletterat belysningen framåt med varsin extra LED-lampa. Givetvis är baklamporna också i ordning.

Alla batterier är bytta och laddning har skett av respektive powerbank. Vi kommer ha kläder för att synas extra bra under dygnets mörka timmar.

Vi var ute och testade belysningen i mörker för ett tag sedan.

Kläder

Lite extra kläder med tanke på att det kan vara lite svalare under natten i år.

Följ oss runt Vättern

Raceone

Följ oss gärna utmed vår tur runt sjön Vättern genom RaceONE. Håkan har startnummer 315 och Carina har nummer 316 vi startar vår cykeltur på fredag kväll 19:40

Nu är allt så förberett det bara går att göra. Hoppas allt rullar utan missöden de 315 km runt Vättern så vi på lördagen åter en gång har genomfört Vätternrundan.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism