fbpx

Med husbil är det lätt att komma ut på aktiviteter. Det är lättare att åka iväg spontant när man inte måste tänka på att boka biljetter eller boka hotellrum. Allt vi behöver finns i husbilen. Och vi kan resa bort samma dag vi bestämmer oss för det.

Vi åker på vintern, våren, sommaren och hösten och vi gillar kombinationen aktiviteter i naturen eller i städer. Man kan vara aktiv eller bara ta det lugnt, men vi är definitivt mer aktiva än att vi tar det lugnt. Ofta är vi så aktiva att vi faktiskt blir lite lugnare vilket gör gott för både kropp och själ. Och visst mår man bra av en lång cykeltur, upplevelser på hjul i ett mindre format. Maten lagar vi inomhus eller på grillen ute.

Att resa med husbil är frihet

Vinter

Vår

Sommar

Höst

4 Comments

  1. Vi är inte lika aktiva som ni, men absolut en bra anledning att resa med husbilen! Det är enkelt att komma i väg och man är mycket mera i aktivitet och utomhus även om man vill eller inte! Vi åker inte om vintern, men med tanke på hur denna vintern har varit så längtar vi extra mycket nu när vi ser att ”alla andra” är på farten!

    1. Hej Reiselinda.
      Förstår om ni är sugna nu på att komma ut med husbilen, när det västan är vårväder ute. Visst är det så att man på något sätt håller sig mer i gång när man är ute med husbilen. Hoppas ni snart kommer ut, så kanske vi ses ute på vägarna någon stans.

  2. Vi reser också året runt (och älskar vintern då vi inte behöver armbåga oss fram). Det skönaste med husbilslivet är att det är så kravlöst. Vill jag gå en mil bland sevärdheter då gör jag det, men vill jag bara sitta uppkrupen i soffan, dricka vin och glo på tv då gör jag det. ❤️

    1. Vilken härlig beskrivning av husbilslivet. Framförallt vintertiden, så är det gott om plats överallt. Visst är det så som du beskriver, man gör det man själv vill och passar för stunden. Eller så förbereder man för ett härligt äventyr. Men allt utifrån vad man själv vill. Vi önskar er många härliga resor i framtiden.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism