Upplevelser i närområdet

I Ånnaboda finns Firstcamp Ånnaboda, en campingplats som vi verkligen kan rekommendera om man söker närhet till natur och friluftsliv.

Vad gör man en vanlig tisdag kväll? Man kan laga kvällsmat hemma eller så åker man till Ånnaboda och lagar kolbullar över öppen eld.

Här har man en fantastisk utsikt när man sitter vid grillplatsen. Här passerar man också när det vintertid finns skidspår.

Kolbullar med fläsk och lingonsylt funkar alltid.

I Ånnaboda startar även en hel del mountainbikeleder, för ledbeskrivningar så hänvisar vi till Bergslagen cycling eller så tar man en tur på Bergslagsleden som passerar Ånnaboda.

I Ånnaboda finns en Hitta Vilse-stig

För dig som vill veta mer om detta område rekomenderar vi dessa böcker som är fulla med spännande utflyktsmål och information. De finns att köpa via oss eller Vebo Production priset är 160 kr/st exkl ev. frakt

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: