fbpx

Bokrecension – Res och tälta med barn

Res och tälta med barn är en inspirerande guidebok om friluftsliv och att komma ut i naturen, från de mindre upplevelserna till det stora äventyret. Här varvas praktisk information med personliga tips om allt från packning till resmål och aktiviteter.

Foto: Författaren

Naturupplevelser finns överallt omkring oss. Ljumma sommarnätter i tält, lugna vandringar eller utflykter till närmsta älv kan skapa minnen för livet. Med god planering kan ni få en fantastisk semester tillsammans. En promenad i skogen eller en helgtur i kajaken kan vara precis lika minnesvärd som en flera veckor lång tågluff eller bilsemester. Ingen tur är för liten och alla har sina egna ramar.

När barn, särskilt mindre barn, följer med på turen blir det fler aspekter att ta hänsyn till och många moment tar längre tid. Här delar författaren med sig av sina kunskaper och bästa tips. Boken passar framförallt den som tidigare inte spenderat så mycket tid i skog och mark, eller på resande fot. Du får de bästa förutsättningarna för härliga möten med naturen i Sverige och övriga Europa. Så packa väskan och välj vad du vill uppleva!

Så här tyckte Carina efter att ha läst boken.

Bokens titel låter inspirerande men den rätta känslan infinner sig inte riktigt. Jag hade nog förväntat mig mer tips om mysiga ställen att tälta på, inte campingar utan mera fricamping. Och kanske även mer lågbudgettips så det kan passa alla plånböcker.

Beställ boken här

Ett bra sätt att stödja kreatörer är att köpa direkt från författaren. Då kan du också få böckerna signerade. Beställ boken via länken, Res och tälta med barn

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism