fbpx

När Angela Schandersson, ordförande för Caravan Club Smålandssektionen, hörde av sig till oss tidigare i vintras och frågade om vi kunde tänka oss komma till sektionens vårträff i Lenhovda 12-14 april så tackade vi så klart ja direkt.

Vi har lärt känna såväl Angela som andra från Smålandssektionen under våra år som ordförande respektive sekreterare/webbansvarig för Örebrosektionen och så klart i samband med Elmia Husvagn Husbil, där Smålandssektionen ansvarar för mässcampingen, vilket de gör på ett fantastiskt bra sätt.

Nu pågår ett intensivt arbete framför datorn för att välja ut bilder från någon av alla våra resor och äventyr. Det har ju blivit några genom åren och från årets alla månader då vi rullar året runt med vår husbil. När vi tog beslutet att flytta till Sälen valde vi att köpa en plåtis som fungerar bättre på alla småvägar och fina platser.

Kanske planerar du/ni en träff med husbils-/husvagnsvänner för en förening, företag eller kompisgäng. Hör av dig till oss så kan vi säkert hitta på något spännande tillsammans som gör er träff eller ert event ännu trevligare och mer minnesvärt för deltagarna.

Vi har över 45 års samlad erfarenhet från besöksnäringen samt har varit engagerade som föredragshållare vid mässor som Elmia Husvagn Husbil, Husbil Stockholm, Stockholm Husvagn Husbil. Vi har också bidragit med inspirerande artiklar i olika tidskrifter bl a Husvagn & Husbil, Husvagn på väg, Fritidsmagasinet Caravan samt filmer och artiklar till Adria för att nämna några.

Skicka oss ett mail på husbilsresorochaventyr@telia.com eller ring oss på 070-552 93 81 så hittar vi på något bra tillsammans!

Vid Vanån utanför Venjan vid vår Adria Twin

2 Comments

  1. Kommer sannerligen i sista minuten, vi som är pensionärer har bokat långt innan, gör om och gör rätt!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism