fbpx

Nu kan du som campare hitta hela 40 destinationer på en plattform! Campingkedjorna First Camp och Nordic Camping & Resort har nu gått samman under namnet First Camp. Tillsammans, som en kedja, är vi norra Europas största campingkedja med destinationer från Luleå i norr till danska Römö i söder. Som en gemensam campingkedja har vi möjlighet att utveckla våra destinationer och satsa mer digitalt för att ta gästupplevelsen till en helt ny nivå. Det blir även enklare för dig som gäst, som nu kan hitta allt du behöver på en gemensam hemsida och app. Du kan även bli medlem i First Camp Club och samla poäng på dina bokningar på alla svenska destinationer i kedjan.

First Camp Kolmården Foto: First Camp, pressbilder

Mer finns att läsa på företagets hemsida First camp. VD för den nya kedjan blir Johan Söör som i en intervju säger så här till besöksliv ”Vi har både visionerna och musklerna som krävs för att förvalta ett växande intresse för camping”. Läs mer i detta nyhetsbrev från Besöksliv, Sveriges ledande nyhetsbrev för besöksnäringen.

Foto från Besöksliv

Vi har tidigare under året besökt Ånnaboda samt Kolmården vilka båda ingår i kedjan och som vi skrivit om på bloggen. Fler besök på olika campingplatser inom den nya kedjan planeras under vintern samt 2020, vilka vi kommer skriva om på bloggen.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism