fbpx

I dag passade Carina och jag på att besöka Lekebergs Husbilar, ett företag som är ett relativt nystartat familjeföretag som drivs av far & son, Åke & Nicklas Pålerud samt Nicklas fru Sofia Wigefjord Pålerud. För närvarande jobbar företaget med två starka varumärken i Chausson och Rimor.  Det är extra roligt att vi fått en lokal husbilshandlare i Fjugesta. Det är bra med flera aktörer på marknaden så det inte blir ett fåtal stora handlare som styr stor del av marknaden.
Här kan man få en riktigt bra bil till ett bra pris.

Vi känner oss alltid lika välkomna och omhändertagna varje gång vi besöker Lekebergs husbilar, oavsett vilket ärende, kanske bara för en fika eller titta på nyheter i den fina visningshallen.
Vi tittade bl a in i en jättefin alkovbil med hela 7 bältade sittplatser och lika många sovplatser. Blev klart imponerad av den mycket rymliga garderoben! Det här är en perfekt bil för de som som vill ha plats för familj och/eller vänner men för vår del passar de helintegrerade modellerna bäst.
Numera finns många olika modeller, så det finns säkert någon som passar för alla olika skeden i livet. Husbilsleverantörerna har börjat upptäcka hur stor målgruppen yngre och medelålders som lever husbilsliv är. Det börjar också märkas på både inredning och funktion i husbilarna. Vi är dock rätt ensamma som husbilsåkare på vintern vilket förvånar då det är lika lätt att resa året runt. Efter bara 4-5 timmars körning kan man komma till platser som erbjuder längdskidåkning och utförsåkning.

Efter en lugn förmiddag behövde vi få ytterligare några mils längdskidåkning inför kommande Öppet spår så det blev en tur till Ånnaboda och några varv i konstsnöspåret innan söndagens stillhet infann sig. Nu är vi laddade inför en vanlig arbetsvecka igen efter ett par veckor med ”röda” dagar och nu väntar ett antal oxveckor fram till påskhelgen.

49342223_351880918976384_8187139253172436992_n

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism