fbpx

Sponsrat inlägg

”Med Acamp vill vi göra det lätt att uppleva mer och resa kortare. Vi jobbar med små företagare som erbjuder storhet i det lilla. Njut av en safaritur i Roslagen eller nybakta frukostfrallor vid en sommaräng.”

Citat från Acamps hemsida

Acamp hjälper dig som campar att hitta små familjära platser eller större gårdar. Man startar nu med 50 handplockade och utvalda värdar, för att löpande öka på sitt spännande utbud från den nordligaste uppställningsplatsen vid sjön Tranuträsk, en hundanläggning med 55 Alaskan Husky och Siberian Husky till den sydligaste platsen på Eriksgården i Sjöbo där det mesta handlar om bär!

Foto Acamp

Acamp erbjuder en tjänst där man enkelt kan söka, boka och betala för en ställplats för campare. Här hittar man unika campingplatser där det många gånger också finns olika tillval man kan göra t ex hyra cyklar, kanoter, SUP och båtar. Acamp har ett samarbete med bl a Bo på Lantgård och på många campingplatser kan också köpa närproducerat och ta del av spännande aktiviteter på gården.

Det hela börjar med att du skapar ett eget konto på Acamp

Bokning sker enkelt genom att du på Acamps startsida antingen skriver vart du vill åka eller väljer utifrån symbolerna på kartan.

Med ett klick på vald plats får du en kortfattad information. Med ytterligare ett klick kommer du vidare till en sida med allt man behöver veta inför besöket.

Här anger du datum för din ankomst och avresa för vistelsen. Sedan klickar du på Boka. Klart!

Vi önskar dig en trevlig vistelse på någon av de anläggningar som kan bokas via Acamp. Här hittar du flera platser som vi själva besökt: High Coast Distillery, Bjursås berg & sjö samt Westerqwarn. Besök gärna även de 47 övriga som förnärvarande är bokningsbara via Acamp.

Inget går upp mot ett fint mottagande och därför pågår mellan 7 och 18 juni nomineringen till ”Sveriges bästa campingvärd. Mer information om tävlingen och nominering finns på Acamp.

.Acamp finns också på Instagram , Facebook och Linkedin.

2 Comments

  1. Det finns väl ingen anledning till att boka camping genom Acamp.
    Det är ju bara ytterligare ett företag som skall tjäna pengar på camparna, man
    kan väl lika enkelt boka själv. Acamp tar ju ut en avgift av alla campingplatser som är med. Det är bättre att campingplatserna får behålla alla pengar och förhoppningsvis använder pengarna för att höja servicen på campingen.

    1. Hej Göran. Tack för din synpunkt men Acamp har många andra resmål än campingplatser som kanske aldrig skulle bli upptäckta för många annars. Det är upp till var och att använda de tjänster och produkter som erbjuds. Hälsningar Håkan

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism