fbpx

Vi bestämde med barnen att mötas i Rånnesta där det råder full aktivitet överallt när tusentals sångsvanar gör ett stopp på sin resa norrut. Det är alltid mysigt när barnen tar sig tid att umgås med oss.

Här finns en jättefin ställplats vilket vi skrivit om tidigare, bilderna ovan är från det besöket i november 2018. Men den är som man kan förstå inte tillgänglig just nu så för i natt har vi slagit läger ute på parkeringen. Man kan hyra nyckel och få tillgång till toaletten vid Naturens Teater men vår bil är ju utrustad med både toalett och dusch så vi klarar oss bra. Vi har fått sällskap av två andra husbilar som står en bit bort. Skönt att vara ute husbilen, det var ett tag sedan nu.

På måndag är det våffeldagen men vi ville äta våfflor redan i dag. På NetOnNet hittade vi ett dubbelt våffeljärn med nonstickbeläggning. Så vi plockade med ingredienser till våffelsmet, grädde, sylt och glass. Vi hann även in på blomsteraffären hemma för att köpa med lite gröna växter.

När våffelsmeten var klar var det bara att ladda järnet med smet och leverera våfflor på löpande band. Vi hade tagit med oss barnstolen till Sigge men han ville hellre sitta i barnstolen i soffan så vi monterade bort benen på stolen och hade koll på honom. Lille Vilmer är ju bara en månad

När allt blivit diskat var det dags för en tur att titta på fåglar samt besöka Naturens Teatern, men Vilmer och även Sigge blev trötta så de passade på att sova en stund.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism