Vintervitt med blå toner

Ännu har vi en bit kvar att åka på den här resan innan vi når vår slutdestination. Som vilken vanlig morgon som helst har vi bäddat, ätit frukost, läst mailen, tittat på nyheterna och plockat undan. Disken har vi ställt i en låda och vi ska snart gå upp till servicehuset för att diska.

Vi går sakta upp genom snön, än är det inte plogat och det kommer allt att behövas om vi ska ta oss uppför den branta backen från den nedre delen av campingen.

En bit längre upp har vi servicehuset där

det finns kök och duschar. Köket är rymligt och rent och när disken är klar plockar vi ner den i den rengjorda och ursköljda lådan. Handdukar att torka med finns i husbilen.

Håkan går före. Mössan sitter lite långt fram, bilnycklarna hänger ned från jackfickan och han bär lådan på sin högra arm precis som han brukar göra.

Jag stannar till, det här ögonblicket är vackert som en tavla och jag kan inte låta bli att ta en bild.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: