fbpx

På mässan Elmia Husvagn Husbil 6-10 september kommer vi dagligen inspirera till resor och äventyr från scenen på destinationstorget. Vi kommer också hålla gemensam föreläsning i kongresshuset med Husbilsskolan /Allt om husbilen.se där teori och praktik varvas med besökarnas frågor.

HUSBILSRESOR & ÄVENTYR föreläser på Elmia Husvagn Husbil

Tema för våra inspirationsföreläsningar

Hur funkar det egentligen att campa på vintern? 🚐

På årets Elmia Husvagn Husbil kommer Carina och Håkan på HUSBILSRESOR & ÄVENTYR bl a att föreläsa om vintercamping. De vill inspirera fler att ge sig ut på äventyr, även vid snö och kyla.

Hur funkar det att resa med barn i ett campingfordon? 🚐

På årets Elmia Husvagn Husbil kommer Carina och Håkan på HUSBILSRESOR & ÄVENTYR bl a att föreläsa om hur det är att resa med barn i husbil. Vad behöver man tänka på gällande säkerhet och vad ska man hitta på för aktiviteter?

Funderar du på att gå från husbil till plåtis? 🚐 

På årets Elmia Husvagn Husbil kommer Carina och Håkan på HUSBILSRESOR & ÄVENTYR att föreläsa om bl a downsizing och dela med sig av sina erfarenheter.

Tips inför långledigt och campingpremiär? 🚐

Här kommer några tips inför starten på campingsäsongen från Carina och Håkan på HUSBILSRESOR & ÄVENTYR. De kommer också tillbaka till Elmia Husvagn Husbil i september för att berätta mer om sina upplevelser och äventyr – och för att dela med sig av sina bästa restips såklart! 🤩👏

Husbilsskolan/HUSBILSRESOR & ÄVENTYR – Vintercamping – teori och verklighet

För mer information och bokning av camping klicka på bilen nedan!

4 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism