fbpx

Det har nu gått en vecka efter det mycket hastiga uppbrottet från årets Elmia Husvagn Husbil under söndagen. Vi hann inte säga hej då ordentligt till alla utan fick snabbt lasta in allt i husbilen och ge oss iväg till Örebro efter besked om att min (Håkan) mamma gått bort mycket plötsligt.

Vi åkte till Örebro och besökte henne under fredagskvällen och hade telefonkontakt under lördagen.

Det var första gången min 88-åriga mamma var inlagd på sjukhus p g a sjukdom. Hon var som vanligt skojfrisk men aningen tröttare än vad hon brukade vara. Inget konstigt i och för sig med det vid en så pass hög ålder, men nu var det tydligen dags för henne att släppa taget.

Ett stort tack till er vi hann tala med om fredagens akuta besök, under lördagen och söndagen samt alla ni som hört av er under denna omtumlande vecka efter Elmia Husvagn Husbil.

Foto: Jikitas äventyr

Det har varit SÅ roligt att få inspirera flera att använda sin husvagn eller husbil även under vintern, att resa med barn eller kanske gå från stor husbil till plåtis.

Vi har varit på Destinationstorget dagligen, ett samarbete mellan Elmia och Freedomtravel.

Tillsammans med Allt om husbilen/Husbilsskolan har vi varvat teori och praktik inför många intresserade som även ställde många frågor som gjorde att det hela blev mycket givande.

Mellan föreläsningarna och besök i mässhallarna har vi varit i Influencerhörnan som arrangerades av Elmia och Jikitas på äventyr.

Tydliga trender är campingbilar, vans/plåtisar, aktivt mobilt boende för alla årstider, compact living, litium, campingbil som funkar i vardagen och vintercamping. Detta presenterades på den presskonferens som arrangerades av branschföreträdare under onsdagen.

Vi lever morgondagens trender redan idag; vi reser året runt, vi har en plåtis (compact living), vi har nyligen installerat ett litiumbatteri, vi vintercampar och fricampar och vi använder vår plåtis för att få vardagslivet att fungera.

Det fanns mycket spännande att ta del av på mässan.

Vi ses på Elmia Husvagn Husbil 11-15 september 2024! Men först väntar en härlig tid med många olika resor och äventyr. Tag hand om varandra och njut av livet varje dag!

4 Comments

  1. Fint att ha er med på årets mässa för att inspirera våra besökare inom många olika områden.

    Beklagar er förlust och vilken tur att ni åkte för att vara med din mamma. Ta hand om varandra.

    1. Tack Ulrica för omtanken och tack för att vi även i år fick ert förtroende att inspirera mässans besökare. Hoppas vi kommer ses även på Elmia Husvagn Husbil 2024.

      Håkan och Carina

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism