Att resa med husbil är frihet

“Frihet på hjul lockade husbilsfolk” inleder Bertil Nyman och Anne Ruotsalainen från Caravan Club Stockholmssektionen sin resumé över mässan Husbil Stockholm 2020. Denna artikel finns att läsa i Fritidsmagasinet CARAVAN 2 2020 som utges av Caravan Club of Sweden. Foto Johan Dali.

Vi valde lite annorlunda teman på våra inspirationsföredrag och istället för att prata om specifika resmål berättade vi om “Aktivt liv med husbil” – våra resor i samband med träning och genomförandet av En Svensk klassiker samt “Husbilsresor med barn och barnbarn”.

Det blev ett både intressant och annorlunda upplägg på söndagen när vi tillsammans med Håkan och Stig på Husbilsskolan samkörde en föreläsning med praktiska tips från oss, frågor från publiken och kloka svar som Håkan och Stig levererade.

Vi reser året runt och nästan uteslutande i Sverige och vi märker ett ökat intresse bland många att resa och upptäcka Sverige denna sommar.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: